e-Segítség | Oldaltérkép
Magyar English facebook

„Pécs2010 Iskolai Vetélkedő”

A Tett- Hely Ifjúsági Egyesület és a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. által szervezett, játékos vetélkedőnket pécsi általános iskolák 6. osztályos diákjainak hirdettük meg. A program a Tett- Hely Ifjúsági Szolgáltató Hálózat szolgáltató pontjain működő, pécsi Pécs2010 Infopontok közreműködésével valósul meg.

Célunk, hogy a Pécs2010 Európa Kulturális Fővárosa Programot minél részletesebben megismertessük, népszerűsítsük a diákok körében, valamint olyan helyi közösségi programot biztosítsunk számukra, amely révén maguk is aktív résztvevői lehetnek a Pécs2010 Európa Kulturális Fővárosa Programnak. Projektünk olyan érdekes és izgalmas feladványokból álló vetélkedősorozat, mely közösségi munkára is ösztönzi a résztvevő gyerekeket.

A vetélkedő első fordulója 2010. májusában zajlik. Az első fordulón helyezést elért tanulókat értékes ajándékokkal jutalmazzuk május 28-án, díjátadó ünnepségünkön, a pécsi Szilárd Leó Parkban.

A második fordulóra a következő tanévben, 2010. október 16- án kerül sor, a Megyei Civil Börzén. Erre az alkalomra képzőművészeti alkotással vagy kb. 5 perces előadóművészeti produkcióval készülnek fel a csapatok, Pécs városáról.

A nyertesek értékes ajándékokkal, valamint kulturális és szabadidős programok belépőjegyeivel gazdagodnak.

  
További információ:

Hideg Judit, információs munkatárs           

Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft.           

hideg@pecs2010.hu                                   
Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft.| 7621 Pécs, Apáca u. 2/1.| Telefon: 72/211-134| e-mail: tetthely@tetthely.net

MarkCon 2008