e-Segítség | Oldaltérkép
Magyar English facebook

Pogányi Faluház

Pogány Község Önkormányzata 2008-ban elnyerte az Integrált Közösségi Szolgáltató Tér (IKSZT) címbirtokosságát. Idén megnyitottuk a Faluházat, ami az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program Keretében,   az IKSZT működtetésére  49.745.934 Ft összegből valósult meg. A három épületből álló komplexum korszerű, modern eszközökkel felszerelt, mozgáskorlátozottak számára is megközelíthető. Az első épület előtti parkolóban esőbiztos kerékpár- és babakocsitároló áll az idelátogatók rendelkezésére.

Az első épületben korszerű számítógépes terem 5 munkaállomással, beszélgetősarokkal  és teakonyhával. Itt található a községi könyvtár, amely folyamatosan bővülő könyvállománnyal várja a gyerekeket, a diákokat és a felnőtteket. A több mint kétszáz beiratkozott régi olvasó mellé várjuk az újabb könyvtárlátogatóinkat!

A második épület, a több mint száz fő befogadására alkalmas színházterem a nagyobb közösségi rendezvények lebonyolítására ad lehetőséget. Az új hang- és fénytechnikai felszerelés lehetővé teszi, hogy különböző műfajú előadásokat, műsoros esteket, rendezvényeket, esküvőket, konferenciákat, értekezleteket rendezzünk. Helyet biztosítunk a falu intézményeinek és egyesületeinek, civil szervezeteinek saját rendezvényeinek megtartására.

A harmadik épületben található a civil szervezetek, nemzetiségi önkormányzatok irodája, a konyha és a kondicionáló terem.

A volt bolthelyiségben kapott helyet a játékterem, ahol csocsó, biliárd, darts, ping-pong és társasjátékok várják a szórakozni vágyókat.

Látogassanak el hozzánk, hiszen széleskörű szórakozási lehetőséggel és programválasztékkal várunk minden kedves pogányi lakost a Rákóczi út 9. szám alatti Faluházunkba! A ház dolgozói: Fejes Andrea és Nagy Anita szeretettel várnak minden érdeklődőt a hét minden napján!

 

NYITVATARTÁSUNK :    HÉTFŐ: 10-16-ig.

                                           KEDD-PÉNTEK ÉS VASÁRNAP: 14-20-ig.

                                           SZOMBAT: 15-21-ig.

ÁLLANDÓ SZABADIDŐS PROGRAMJAINK

Hétfő: Baba-mama klub 10-12-ig,
kedd-csütörtök: Asszonytorna 18.45-19.30-ig,
szerda: Jóga 17.30-19-ig, Hastánc 19-20-ig,
péntek: Zumba 19-20-ig.

 

 

Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft.| 7621 Pécs, Apáca u. 2/1.| Telefon: 72/211-134| e-mail: tetthely@tetthely.net

MarkCon 2008